U.E.B. (Udo) de Goede MRE
U.E.B. (Udo) de Goede MRE

Expertise
Onafhankelijke vastgoedspecialist. Langjarige en brede ervaring in de financiële en vastgoedsector.

Contact
e-mail: degoede@collegesanering.nl

Curriculum vitae
Udo de Goede (1966) begon zijn vastgoedcarrière in 1999 als marktonderzoeker bij De Maatschappij voor Bedrijfsobjecten NV (later ING Vastgoed). Hij gaf mede vorm en inhoud aan het project JR120 (project Rijksgebouwendienst/ ING) voor de financiering en realisatie van 14 Rechtbanken in Nederland. Daarna volgden er vele winkelcentra en multifunctionele projecten. Bij ASR Vastgoedontwikkeling werkte Udo vanaf 1999 als hoofd Commercieel Vastgoed. Hij kreeg hij de taak een nieuwe afdeling Commercieel Vastgoed op te zetten en heeft hij als lid van het managementteam de organisatie verder geprofessionaliseerd. In 2006 trok belegger Rodamco Europe Udo aan om de ontwikkelpotentie in haar portefeuille winkelcentra versneld te vergroten. Een jaar later werd hij benoemd tot Director Development en fuseerde het bedrijf met het Franse Unibail. Als lid van het managementteam kreeg hij de taak om een groot aantal projecten in Nederland met ontwikkelingsmogelijkheden versneld te verkopen. Medio 2008 besloot Udo om als zelfstandig ondernemer verder te gaan.
Sinds hij in 2008 Beukenwoud Vastgoedconsultancy oprichtte, werkt hij voor derden aan zeer uiteenlopende vastgoedvraagstukken in verschillende functies en rollen als gedelegeerd bestuurder, interim-directeur, ontwikkelaar, adviseur, asset manager en regisseur. Ook is hij verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoering geven aan het vastgoedbeleggingsbeleid van een aantal particuliere beleggers en het property management voor enkele institutionele beleggers.
In september 2014 heeft hij samen met Anton Bruning de firma Bruning de Goede Vastgoedregisseurs opgericht. Van hieruit zet hij met zijn collega's de management- en consultancy activiteiten als vastgoedregisseur voor zijn opdrachtgevers voort.
Sinds 2015 is hij aangesteld als gemachtigde van het College Sanering Zorginstellingen.

Motto
"Eerlijk en to the point"