A.W.J. (Antoon) de Kamper
A.W.J. (Antoon) de Kamper

Expertise
Aan- en verkoop alsmede huur- en verhuur van vastgoed, vastgoedontwikkeling, waardebepaling.

Contact
e-mail: dekamper@collegesanering.nl

Curriculum Vitae
Antoon de Kamper (Linschoten 1948) heeft een breed opleidingsprogramma doorlopen: technisch, organisatorisch en economisch. Hij is gecertificeerd bedrijfsmakelaar en heeft ervaring in het uitvoerend bouwbedrijf en in de makelaardij.
Vanaf 1973 tot 1988 was hij werkzaam bij de VIOS Bouwgroep te Utrecht, waarvan de laatste jaren als directeur. Aansluitend tot aan 1994 was hij directeur bij Kamerbeek Makelaars te Amersfoort. Ondernemer, vanaf 1994 tot 2000, in de vorm van eigenaar/directeur van Ooms Drechtsteden Makelaars te Dordrecht om aansluitend, tot 2009, algemeen directeur en vennoot te worden van de Ooms Groep, een makelaarsorganisatie in Zuid-Holland Zuid met als hoofdvestiging Rotterdam. Vanaf 2009 is Antoon actief in vastgoedontwikkeling en belegging.
Antoon de Kamper was op het bestuurlijke vlak actief, was o.a. voorzitter van de Nederlandsche Maatschappij van Nijverheid en Handel Dordrecht, lid van de Planschadecommissie van de Gemeente Dordrecht en bestuurslid van Dynamis. Antoon de Kamper is sinds 2012 gemachtigde van het College sanering zorginstellingen.

Motto
“Zorgvastgoed, zal me een zorg zijn.”