ing. E. (Erik) Kruisheer
ing. E. (Erik) Kruisheer

Expertise
Ontwikkelingsvraagstukken, grondtransacties (waardebepalingen en voorwaarden) vertaling naar vastgoedexploitaties en ruimtelijke (juridische) kaders.

Contact
e-mail: kruisheer@collegesanering.nl

Curriculum Vitae
Erik Kruisheer (Nieuwer-Amstel, 1958) studeerde onder andere Bouwkunde en Civiele Techniek aan de HTS te Amsterdam. Na een periode van vier jaar als beton- en staalconstructeur te Amsterdam is hij enkele jaren werkzaam geweest bij KLM afdeling Gebouwen. Aansluitend heeft hij de overstap gemaakt van constructie naar bouw- en procesmanagement. Zijn carrière vervolgde hij bij Hevo Bouwmanagement in (Veghel – Den Bosch) Brabant met een 18-jarige werkzame periode. De laatste tien jaar heeft hij bij Hevo een “eigen” afdeling Ontwikkeling opgezet. Vanaf 2004 heeft hij het bedrijf Circumflex Projectontwikkeling overgenomen .
Naast zijn professionele carrière is hij tevens voorzitter van de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk in zijn woonplaats en in die hoedanigheid heeft hij mede gezorgd voor een nieuwe huisvesting. Erik Kruisheer is sinds 2012 gemachtigde van het College sanering zorginstellingen.

Motto
“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.”