ir. B.G.M. (Bart) Moesbergen MRICS
ir. B.G.M. (Bart) Moesbergen MRICS

Expertise
Gebieds- en vastgoedontwikkeling, grondexploitaties, samenwerkingen, portefeuillestrategie en assetmanagement, verkoop en aankoop, vastgoedmanagement.

Contact
e-mail: moesbergen@collegesanering.nl

Curriculum Vitae
Bart Moesbergen is gepokt en gemazeld in het vastgoed. Na zijn opleidingen aan de Technische Universiteit in Delft en de Hogeschool Utrecht heeft hij bij verschillende (vastgoed)bedrijven zijn kennis gedeeld en toegepast en tegelijkertijd nieuwe ervaring opgedaan. Gestart bij bouwbedrijf BAM in Amsterdam werkte hij achtereenvolgens ruim 6 jaar bij gebieds- en projectontwikkelaar BPD en eveneens ruim 6 jaar bij de ontwikkelingsorganisatie voor woningcorporaties Kristal Projectontwikkeling. Met de gecombineerde kennis en kunde van bouw en projectontwikkeling maakte hij in 2009 de overstap naar Woningstichting Haag Wonen als directeur Strategie en Vastgoed.
In verschillende ontwikkel- en directiefuncties heeft hij in de volle breedte van de vastgoedkolom gewerkt, met als rode draad zijn passie voor het gebouw en de gebouwde omgeving. Begin 2016 heeft hij het vastgoedbedrijf &Straks opgericht wat o.a. kleinschalige woningbouwprojecten realiseert in het middensegment. Daarnaast is hij maatschappelijk en bestuurlijk actief. In 2005 rondde Bart de IEP opleiding af aan Insead en in 2012 trad hij toe als lid van de RICS.
Bart Moesbergen is sinds 2016 gemachtigde van het College sanering zorginstellingen.

Motto
“Het leveren van kwaliteit kost geld, het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen!”