ing. R. (Ruud) Stemerdink MSc. MRICS
ing. R. (Ruud) Stemerdink MSc. MRICS

Expertise
Concept- en vastgoedontwikkeling, samenwerkingen, portefeuillestrategie en assetmanagement, verkoop en aankoop, vastgoedmanagement, zorgvastgoed.

Contact
e-mail: stemerdink@collegesanering.nl

Curriculum Vitae
Ruud heeft zijn opleiding Bouwkunde gevolgd aan de Haagse Hogeschool, de postdoctorale opleiding Master of Real Estate aan de UVA-ASRE, en de Master of Science aan de ASRE te Amsterdam. In 2008 trad hij toe als lid van de RICS.
Daarna heeft hij ruim 12 jaar gewerkt bij verschillende landelijk opererende bouwbedrijven; Boele en Van Eesteren, Intervam West (HBG Woningbouw) en Nijhuis Bouw BV., in meerdere functies en in alle fasen van het bouwproces. Daarna was hij achtereenvolgens als projectontwikkelaar en ontwikkelingsmanager, werkzaam bij gebieds- en projectontwikkelaar Hopman Interheem / Synchroon voor een periode van ruim 8 jaar tot en met 2009. Vanaf 2009 t/m 2016 is Ruud eindverantwoordelijk geweest voor de portefeuille Vastgoed en Facilitair van zorginstelling Florence.
Vanaf 2017 is Ruud volledig zelfstandig actief vanuit Visie-R vastgoedontwikkeling BV als ontwikkelaar, zelfstandig, gedelegeerd, en/of in samenwerking met partners, gespecialiseerd in conceptontwikkeling en ontwikkeling van wonen gecombineerd met voorzieningen.
Ruud Stemerdink is sinds 2017 gemachtigde van het College sanering zorginstellingen. 

Motto
“Samen leveren we het beste resultaat voor de zorg”